Hoe werkt het ?

Positieve Gezondheid is een initiatief van het Institute for Positive Health

Door het invullen van de vragenlijst kan je met het spinnenweb in kaart brengen hoe je je gezondheid ervaart. Vul hier de vragenlijst in. Voel je je bijvoorbeeld gelukkig of juist eenzaam? Lukt het je om de dagelijkse dingen te doen, zoals het huishouden? Beleef je nog plezier aan je bezigheden?

Samen gaan we hier dieper op in. Wat is voor jou echt belangrijk?

Wat zou jij willen veranderen?

Vervolgens bedenken we samen wat  kan helpen om de situatie te verbeteren.

Welke onderwerpen kan je verwachten?

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Het eerste gesprek bestaat uit een kort (gratis) kennismakingsgesprek van ongeveer 20 minuten. Tijdens dit gesprek kijken we of we met elkaar verder willen. 

Daarna volgt de echte intake. Deze duurt ongeveer  90 minuten. Ik begin meestal, afhankelijk van de doelen die je wilt bereiken, met een lichaamsanalyse meting om een beter en completer beeld te krijgen van je lichaam. Verschillende waardes zoals bijvoorbeeld vetpercentage, dagelijkse calorie inname, spiermassa en vochtgehalte worden vastgesteld. Aan de hand van  deze waardes is het makkelijker om een op maat aangepast voedings- en beweegplan te maken. 

Daarna bespreken we de door jouw ingevulde vragenlijst en gaan we samen op zoek naar waar je aan zou willen werken en stellen we samen haalbare doelen op.

Vul hier je vragenlijst in.

Op basis van deze intake stellen we samen een coachtraject op maat vast. Dit kan bestaan uit individuele coaching of groepscoaching, online of fysiek in de praktijk.

Prijzen:
Kennismakingsgesprek: 20 minuten gratis
Intake: 90 minuten € 99,00 
Coachingsgesprek individueel: 20 minuten € 25,00
Coachingsgesprek groep: 60 minuten € 12,50
Lichaamsanalyse meting en bespreking:20 minuten € 25,00